EUR 22,70
Hay una versión más barata de este libro
Ahorra EUR 13,21 (55%) al elegir la edición Kindle.
EUR 9,49
Precio Kindle
EUR 22,70
Precio tapa dura

Ahorra <span class="a-color-price">EUR 13,21 (55%)</span> al elegir la edición Kindle. Lee ahora con la aplicación de lectura Kindle gratuita, disponible para iOS, Android, Mac y PC.
  • Precio recomendado: EUR 23,90
  • Ahorras: EUR 1,20 (5%)
  • Precio final del producto
Envío GRATIS. Ver detalles
En stock.
Vendido y enviado por untpics.com. Se puede envolver para regalo.

Enviar a Países Bajos

Compara precios en untpics.com
Nuevos y de 2ª mano: 2 desde EUR 22,70
¿Tienes uno para vender? Vender en untpics.com
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Muestra de la versión audiolibro de Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Sigue al autor

Se ha producido un error. Prueba a realizar la solicitud de nuevo.


Sàpiens (Llibres a l'Abast) Tapa dura – 4 sep 2014


Recíbelo antes de Navidad. Elige la opción de envío adecuada al tramitar tu pedido.
¿Quieres recibirlo el miércoles, 12 de dic.? Cómpralo antes de 3 hrs 41 mins y elige Envío Exprés al completar tu pedido. Ver detalles
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Fa cent mil anys, l’Homo sapiens era un animal insignificant que s’ocupava de les seves coses en un racó de l’Àfrica i compartia el planeta amb almenys cinc espècies més d’humans. El seu paper en l’ecosistema no era gaire més important que el de les cuques de llum o els goril·les. De sobte, però, fa setanta mil anys, un canvi misteriós i profund en les seves habilitats cognitives el va convertir en l’amo del món. Avui dia només hi ha una espècie humana a la Terra. Nosaltres. L’Homo sapiens. 

Com s’ho va fer l’Homo sapiens per aconseguir extingir la resta de les espècies d’humans i gairebé la meitat dels mamífers terrestres més grans del món? Per què els nostres vantpassats es van reunir i organitzar per crear ciutats i regnes? Com vam arribar a creure en els déus, les nacions i els drets humans; a confiar en els diners, els llibres o les lleis. Per què es van convertir en esclaus de la burocràcia, els horaris i el consumisme? Els humans, som més feliços a mesura que la història progressa? Com serà el nostre món d’aquí mil anys? 

Informativa, divulgativa, audaç, intel·ligent, Sàpiens. Una breu història de la humanitat posa en qüestió tot allò que sabíem sobre l’ésser humà. Una obra brillant que ofereix una nova perspectiva de la humanitat i ens permet connectar els fets del passat amb les preocupacions actuals.

Biografía del autor

Yuval Noah Harari és doctor en Història per la Universitat d’Oxford i professor al Departament d’Història de la Universitat Hebrea de Jerusalem, especialitzat en Història del Món. La seva recerca se centra en les qüestions generals, com ara la relació entre la història i la biologia, si hi ha justícia en la història o si el progrés comporta felicitat. Els seus cursos i conferències en línia han atret centenars de milers de visites. El 2012 va ser guardonat amb el premi Polonsky de creativitat i originalitat en les disciplines humanístiques.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Libros en Estudios Superiores
Universidad, Máster, Formación Profesional, descubre nuestra tienda de libros de Estudios Superiores.

Detalles del producto